Voorbeelden

Een echte aanrader

"WoowSite heeft voor ons een perfecte site gemaakt. Wilt u een website laten maken dan kan ik WoowSite ten zeerste aanbevelen. Ze bouwen niet alleen prachtige websites, ook de service is uitstekend. Een echte aanrader!"

Precies de juiste uitstraling

"Wij hebben inmiddels 2 websites door WoowSite laten maken. Een net bedrijf met een snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding. Binnen een week stond er een prachtige website online, en dat helemaal gratis! De websites hebben precies de juiste uitstraling."

Goede prijs/kwaliteit verhouding

"Wij hebben onlangs een website laten maken door WoowSite. We zijn erg tevreden met het resultaat. Mooie duidelijke website, snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding. We gaan binnenkort een tweede website bestellen."

Naar volle tevredenheid

"De samenwerking met WoowSite was erg prettig. To the point, professioneel en met een prachtig resultaat. Als we vragen hadden werd er steeds binnen de kortste keren gereageerd. Naar volle tevredenheid en binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Thanx!"

TOP bedrijf!

"Een professioneel bedrijf met een goede service en scherpe prijs. De reacties die we op de nieuwe website krijgen zijn heel positief. We krijgen ook altijd direct antwoord op vragen. Wat ons betreft een TOP bedrijf!"

Betrouwbaar, snel en servicegericht

"Alles perfect verlopen en de website stond snel online. Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk. We hebben WoowSite als betrouwbaar, snel en servicegericht ervaren. Ook na de oplevering hebben ze ons al verschillende keren geholpen. Zeker een aanrader!"

Absoluut een aanrader!

"WoowSite is een deskundig en betrouwbaar webdesign bedrijf waar kwaliteit, service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Ze zijn goed te bereiken en denken met je mee. We hadden binnen no-time een prachtige website. Absoluut een aanrader!"

Snelle service en waar voor je geld

"Snelle service, heldere communicatie en waar voor je geld. Zeer prettig om mee te werken. Bovendien waren ze geduldig en hebben ze aan iemand met weinig verstand van zaken alles duidelijk uit weten te leggen. Hartelijk dank!”

Binnenkort nog een website

"Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website. De site ziet er prachtig uit en de service is uitstekend. Ze denken mee en zijn klantvriendelijk en professioneel. We gaan binnenkort nog een website bestellen.”


Gaat u ook voor een gratis ontwerp?

Wij maken gratis en vrijblijvend een uniek ontwerp voor u. Vanaf €9,95 per maand gaat u al online met een prachtige website die u zelf eenvoudig kunt aanpassen. Incl. domeinnaam, technisch onderhoud en onbeperkte support. Het aanvragen van een proefontwerp verplicht u tot niets.

Maak mijn gratis proefontwerp