Veelgestelde vragen

Algemeen

1Wat is inbegrepen in het maandabonnement?
Het maandabonnement omvat alles wat u nodig heeft voor uw website: Een domeinnaam met e-mailadressen, het complete technische onderhoud van uw website, het gebruik van het CMS (om uw website zelf te kunnen aanpassen) en onbeperkte support.
2Is er een proeftijd?
Ja! U mag het ontwerp en de nieuwe website een maand lang vrijblijvend uitproberen. Is de website toch niet helemaal wat u zocht, dan zullen wij u niet laten betalen en gaat u gewoon op zoek naar een alternatief. Maar ik kan u alvast verklappen dat u waarschijnlijk bij ons blijft ;-)
3Wat is de levertijd van een nieuwe website?
De levertijd van onze websites is gemiddeld enkele dagen tot een week.
4Hoe gaat het als de website online staat?
Zodra uw nieuwe website online staat en het maandabonnement in gang is gezet, kunt u de inhoud (teksten, afbeeldingen enz.) zelf eenvoudig aanpassen. Hiervoor dient u in te loggen in het CMS (beheersysteem) van uw website m.b.v. de inloggegevens die u van ons heeft ontvangen. Als u hierover straks vragen heeft, helpen wij u graag. Ook is het mogelijk om uw website door ons te te laten aanpassen.
5Hoe kan ik betalen?
U kunt bij ons betalen via bankoverschrijving, creditcard en Paypal.
6Hoe lang zit ik vast aan het maandabonnement?
U zit bij ons niet vast aan een contract. Wij vragen u wel om het maandabonnement voor 1 jaar vooruit te betalen. Mocht u echter om wat voor reden dan ook niet bij ons willen blijven, dan ontvangt u het betaalde bedrag voor de resterende maanden retour.

CMS

1Kan ik de website zelf aanpassen?
Ja, na oplevering van de website kunt u zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen plaatsen en aanpassen, pagina’s aanmaken, links en knoppen plaatsen, menuitems toevoegen enz. Hiervoor heeft u geen technische kennis nodig.
2Kunnen jullie de website voor mij aanpassen?
Ja, als u de website liever door ons wilt laten aanpassen, kan dat door uw pakket uit te breiden met een beheermodule. Wij geven u graag meer informatie hierover.

Ontwerp

1Is het ontwerp écht gratis?
Ja! Het unieke aan WoowSite is dat wij geheel gratis een uniek en professioneel ontwerp voor u maken. U betaalt alléén het maandabonnement. Dit omvat alles wat u nodig heeft voor een succesvolle website.